Haluatko jälleenmyyjäksi?

Mielikin tukku oy tarjoaa jälleenmyyjilleen yksilöllisesti valittuja ja korkealaatuisuudestaan tunnettuja luomutuotteita. Avainasemassa ovat tuotteidemme laadulliset ominaisuudet. Ne ovat turvallisia ja miellyttäviä käyttää.

Kaikki tuotteemme on valmistettu puhtaan luonnon antimista ympäristöä kunnioittaen ilman lisä- ja säilöntäaineita. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Korkean laadun takeena on valvottu luomutuotanto.

Tavoitteenamme on löytää tuotevalikoimaamme erityisesti perinteisellä viljelysmenetelmällä sekä perinteisellä tuotantotavalla valmistettuja sertifioituja luomutuotteita. Tuotanto-olosuhteiden osalta arvostamme sitä, että tuottajat ovat ottaneet huomioon myös viljelysalueiden monimuotoisuuden ja alkuperäisyyden.

Haluamme tuotteidemme osalta edistää terveellistä ruokavaliota ja tukea erilaisia erikoisruokavalioita noudattavia asiakkaita. Suurin osa tuotteistamme ovat maidottomia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Tuotteillamme on lukuisia käyttäjiä ja jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Laajennamme tuotevalikoimaamme noin 2-3 kertaa vuodessa, minkä johdosta voimme tarjota säännöllisesti jälleenmyyjillemme uutuuksia. Asiakkailta saamamme palaute on ollut kannustavaa ja se on meille tärkeää, jotta voimme palvella asiakaskuntaamme entistä paremmin.

Jälleenmyyntiverkostomme koostuu tällä hetkellä luontaistuotekaupoista, hierojista, luontaishoitoloista, ekokaupoista, ruokapiireistä, kotimyyntiesittelijöistä sekä suuremmista päivittäistavaraa myyvistä yksiköistä, jotka ymmärtävät luomun merkityksen.

Tutustu maahantuomiimme tuotteisiin verkkokaupassamme!

Jos olet kiinnostunut liittymään jälleenmyyjäverkostoomme, otathan meihin yhteyttä.

Puh. 045 677 8677
info@kookosravinto.fi

Rekisteröidy

Tietoa neitsytkookosöljystämme

Kylmäpuristettu luonnonmukaisesti tuotettu Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy on se aito ja alkuperäinen Suomeen maahantuotu kookosöljy!

Saatte jälleenmyyntiin korkealaatuisen öljyn, joka tunnetaan hyvästä mausta ja tuoksusta sekä miellyttävästä koostumuksesta.

Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljy on valmistettu luonnonmukaisesti kasvatetuista kookospähkinöistä perinteisellä mekaanisella jauhamismenetelmällä. Tämä alhaisessa lämmössä tapahtuva prosessi säilyttää kookospähkinän tyypillisen tuoksun ja aromin. Neitsytkookosöljyn valmistusmenetelmä takaa myös sen, että öljyn kaikki tärkeät ravintoaineet ovat tallella. Näin myös öljyn hyödylliset lipidit säilyvät tuotteessa ja tuote on terveellinen käyttää.

Neitsytkookosöljylle on myönnetty eurooppalainen luomumerkki, joka on vakuutena siitä että tuotteen luonnonmukaista tuotantoa valvotaan. Tuemme tuotteidemme kautta myös luonnonmukaisen maatalouden edistämistä (Naturland) sekä reilua kaupan käyntiä (Fair for life).

Neitsytkookosöljy tuotetaan huolellisesti valituilla perheviljelmillä käsityönä. Kaikki viljelijät perehdytetään öljyn tuottamiseen. Jokaisen viljelijän on täytettävä tarkat normit raaka-aineiden, tilojen ja työvälineiden suhteen.

Neitsytkookosöljyllä on lukuisa joukko tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Suomen, jotka ovat vakuuttuneita kookosöljyn hyvää tekevistä vaikutuksista ja monipuolisista käyttötavoista. Pyrimme palvelemaan ja auttamaan jälleenmyyjiämme kaikin tavoin neitsytkookosöljyn myynnissä ja markkinoinnissa. Pidämme tärkeänä jakaa myös tieteellisesti perusteltua tietoa kookosöljyn terveyshyödyistä.