OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

info@kookosravinto.fi
p. 045 677 8677

Mielikin tukku Oy

Mielikin tukku oy tuo maahan korkeasta laadustaan tunnettua luonnonmukaisesti tuotettua kylmäpuristettua Ölmühle Sollingin neitsytkookosöljyä sekä muita puhtaan luonnon lisäaineettomia ja huolellisesti valikoituja tuotteita.

Tavoitteemme on etsiä valikoimaamme tarkkaan valikoituja, yksilöllisiä ja terveellisiä valmisteita. Haluamme tuotteidemme osalta edistää terveellistä ruokavaliota ja tukea erilaisia erikoisruokavalioita noudattavia asiakkaita. Tuotteemme ovat maidottomia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Osa tuotteista on myös gluteenittomia, joista suurin osa on tuotettu tiloissa, joissa ei käsitellä lainkaan gluteenipitoisia viljoja.

Kauttamme on saatavana myös monipuolinen valikoima korkealaatuisia kylmäpuristettuja luomuneitsytöljyjä (öljykasveista ja pähkinöistä valmistettujen öljyjen lisäksi myös yrtti- ja mausteöljyjä). Jos olet kiinnostunut öljyvalikoimasta, kysy lisää.

Maahantuonnin lisäksi pidämme tärkeänä jakaa tietoa tuotteidemme käytöstä ja mahdollisista terveyshyödyistä. Pyrimme esittämään sellaista tietoa, joka on tieteellisesti perusteltua sekä käyttäjäkokemuksilla varmistettua. Kaikki tuotteemme ovat myös henkilökohtaisesti testattuja.

Meille on tärkeää, että tuotteemme ovat sertifioitua valvottua luomutuotantoa ja että niissä on käytetty vain luonnosta saatavia ainesosia. Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä.

Yrityksemme arvoja ovat luonnonmukaisuus, eettisyys sekä oikeudenmukaisuus. Haluamme edistää reilua kaupan käyntiä (Fair for life) ja luonnonmukaisen maatalouden tukemista (Naturland).

Pyrimme yksilölliseen, asiakaslähtöiseen palveluun. Jokainen asiakas kysymyksineen ja toiveineen on meille tärkeä ja auttaa meitä toimintamme ja tuotevalikoimamme kehittämisessä.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.
Ristiriitatilanteissa pyrimme aina ensisijaisesti neuvottelemaan yhteistyökumppaniemme kanssa.