Kookoskuorrutteiset kesäkurpitsalohkot

Lakto-ovo-vegetaarinen - vähähiilihydraattinen - gluteeniton

Ainesosat:

  • kookosöljyä

  • 2 munaa, rakenne rikottuna

  • 5 dl kesäkurpitsaa ohueksi siivutettuna

  • 1 dl kookosjauhoja

  • 1 dl parmesan-juustoraastetta

  • 1 tl laadukasta suolaa

Kuumenna kookosöljy grillin parilalevyllä. Mikäli et omista sellaista grilliä, jossa on parilaosio, voit valmistaa tämän ruuan myös paistinpannulla.

Sekoita keskenään pienessä kulhossa jauhot, suola ja juusto.Dippaa kesäkurpitsasiivut ensin munaseoksessa ja sen jälkeen pyörittele ne kookosjauhoseoksessa siten, että ne kuorruttuvat hyvin.

Paista noin 3-5 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile lihan, kalan tai muun ruoan lisukkeena kookosmajoneesin kera.