Kylmäpuristettu makadamiapähkinäöljy 250ml

28,70 

MAKADAMIAPÄHKINÄÖLJY ERÄ -50% ALE (pvä 16.7.2020)

Makadamiapähkinäöljy (Macadamia ternifólia F.) on puhdas luonnontuote, joka kylmäpuristetaan luomuviljelmillä tuotetuista makadamiapähkinöistä. Luonnonmukaisesti tuotettu makadamiaöljy soveltuu sekä ruokaöljyksi että ihonhoito- ja hierontaöljyksi.

Makadamiaöljyn rasvahappokoostumus on sydänystävällinen. Yksittäistyydyttymättömät rasvahapot auttavat kolesterolitasapainon hallinnassa.

Makadamiaöljyssä on mieto pähkinään vivahtava maku, joka sopii hyvin salaatteihin, dippi- ja salaattikastikkeisiin sekä kanan, kalan ja vihannesten maustamiseen.  Viimeistele salaatti ja lämpimät ruoat lorauksella makadamiaöljyä, jos kaipaat makuun juhlallista hienostuneisuutta.

Ihonhoidossa makadamiaöljy kosteuttaa ja suojaa erityisen hyvin kuivaa ja ikääntynyttä ihoa. Se sisältää runsaasti omega 7 -rasvahappoihin kuuluvaa palmitoleiinihappoa, joka muistuttaa ihon itsensä tuottamaa rasvaa. Tämän rasvahapon muodostuminen iholla vähenee ikääntymisen myötä. Ihonhoidon lisäksi sitä käytetään myös karheiden ja kuivien hiusten hoidossa. Myös kylvyn tai suihkun jälkeen voidaan hieroa pieni määrä makadamiaöljyä kosteaan ihoon.

 Hyvän levittymis- ja imeytymiskykynsä ansiosta makadamiaöljy sopii erinomaisesti myös hierontaan.

Säilytys
Makadamiaöljy säilytetään huoneenlämmössä tai viileämmässä, hyvin suljettuna ja valolta suojattuna. Se säilyy asianmukaisesti säilytettynä 12 kuukautta puristuksen jälkeen.

Varasto loppu